youtube ads.

behöver ni hjälp med youtube ads?

annonsera på youtube.

världens största videoplattform.

YouTube är världens största videoplattform där användare spenderar flertalet timmar om dagen.  Det är även en av de mest populära plattformarna för företag att annonsera rörligt material på.

YouTube ägs av Google och är därför en del av Google Ads-systemet där vi sätter upp era kampanjer.  Till skillnad från traditionell TV-reklam så kan ni på YouTube annonsera mot nischade målgrupper och endast betala när det faktiskt tittar på er annons.

världens näst största sökmotor.

YouTube är även världens näst största sökmotor (efter Google) och har enorma mängder av sökningar varje dag.  På YouTube kan ni välja vilka kanaler ni vill annonsera på och även vilken målgrupp/demografi ni vill annonsera mot. 

Det blir oerhört träffsäkert och er videoannons når ut till rätt målgrupp. 

förmedla en känsla.

Genom videoannonser på YouTube kan ni förmedla en känsla om ert företag & varumärke på ett sätt som text- och bildannonser inte kan. 

YouTube är en perfekt plattform att annonsera på om ni vill öka er brand awareness samt få användare att bilda sig en positiv uppfattning om ert företag.

Kontakta oss om ni vill börja annonsera på YouTube så hjälper vi er att sätta upp kampanjer och annosner.

så enkelt kommer ni igång.

1. kontakta oss.

Fyll i vårt kontaktformulär och beskriv vad ni önskar att få hjälp med så kommer en av våra specialister att kontakta er.

2. uppstartsmöte.

Vi bokar in ett uppstartsmöte tillsammans med er där vi lär känna varandra samt diskuterar era målsättningar med marknadsföringen.

3. implementering.

Därefter implementerar vi alla verktyg som behövs för att påbörja projektet som förbättrar er digitala närvaro.

Scroll to Top
kul att du är intresserad.
bli kontaktad.
boka in ett kostnadsfritt uppstartsmöte.
info (at) auroraconsulting.se