Linkedin ads.

behöver ni hjälp med linkedin ads?

annonsera på linkedin.

professionell annonsering på linkedin.

LinkedIn är en mer nischad social plattform där användare är mer yrkesmässiga och främst nyttjar sitt nätverk och kontakter. Det sagt, så är LinkedIn en fantastisk plattform att annonsera på för företag som vill nå ut till människor som besitter särskilda yrkesroller. 

Här kan vi hjälpa er att rikta annonser mot människor som besitter en specifik yrkesroll.  Exempelvis om ett företag säljer en nischad ekonomitjänst.  Då kan de använda LinkedIn för att annonsera mot alla som har en roll inom ekonomi, eller ännu mer nischat, ekonomiassistent.

business-to-business.

LinkedIn är en perfekt plattform för företag som arbetar B2B.  Vi kan rikta annonser mot anställda på särskilda företag eller mot människor som besitter specifika yrkesroller. 

På LinkedIn kan vi hjälpa ert företag att annonsera i både bild- och videoformat.

rekrytering genom linkedin.

Om ni vill annonsera för att få in ansökningar till en öppen roll ni har på ert bolag så är LinkedIn en väldigt bra plattform.  Ni väljer ut egenskaper och erfarenheter som är viktiga att potentiella kandidater har så riktar vi annonser enbart mot dessa. 

Som med all digital marknadsföring så är även LinkedIn-annonser mätbara.  Vi hjälper er att installera LinkedIn Insight Tag på er hemsida och därefter kan vi spåra och utvärdera resultat av marknadsföringen.

så enkelt kommer ni igång.

1. kontakta oss.

Fyll i vårt kontaktformulär och beskriv vad ni önskar att få hjälp med så kommer en av våra specialister att kontakta er.

2. uppstartsmöte.

Vi bokar in ett uppstartsmöte tillsammans med er där vi lär känna varandra samt diskuterar era målsättningar med marknadsföringen.

3. implementering.

Därefter implementerar vi alla verktyg som behövs för att påbörja projektet som förbättrar er digitala närvaro.

Scroll to Top
kul att du är intresserad.
bli kontaktad.
boka in ett kostnadsfritt uppstartsmöte.
info (at) auroraconsulting.se