digital marknadsföring i Götebog.

behöver ni hjälp med digital marknadsföring?

fördelar med digital marknadsföring.

mätbart.

Det fantastiska med att marknadsföra sig digitalt är att det är mätbart vilket gör att vi kan utvärdera vilka plattformar som är mest lönsamma för ert företag.

Vi implementerar särskilda mätverktyg på er hemsida där vi kan bestämma vilka specifika event som är viktiga att mäta & spåra för just ert företag.

transparent.

Tack vare att digital annonsering är mätbart så kan vi, på ett transparent sätt, rapportera tydliga resultat om hur det går för er digitala marknadsföring i Göteborg.

Vi följer upp med rapporter på de nyckeltal, konverteringar och andra data-punkter som är viktiga för er verksamhet.

data-drivet.

Data-driven digital marknadsföring innebär att man använder sig utav data och insikter som man samlar in om sina kunder för att leverera så bra annonser som möjligt.

Genom att förstå vilka era kunder är och vad de behöver, kan vi leverera relevant innehåll, vid rätt tidpunkt som väcker deras intresse och tar de vidare på kundresan.

så enkelt kommer ni igång.

1. kontakta oss.

Fyll i vårt kontaktformulär och beskriv vad ni önskar att få hjälp med så kommer en av våra specialister att kontakta er.

2. uppstartsmöte.

Vi bokar in ett uppstartsmöte tillsammans med er där vi lär känna varandra samt diskuterar era målsättningar med marknadsföringen.

3. implementering.

Därefter implementerar vi alla verktyg som behövs för att påbörja projektet som förbättrar er digitala närvaro.

Scroll to Top
kul att du är intresserad.
bli kontaktad.
boka in ett kostnadsfritt uppstartsmöte.
info (at) auroraconsulting.se