microsoft ads.

behöver ni hjälp med microsoft ads?

sökordsannonsering.

annonsera på microsoft ads.

Microsoft Ads (f.d. Bing Ads) är Microsofts motsvarighet till Google.  Volymen på Microsofts sökmotor är väldigt liten i jämförelse med Google.  Det sagt så sker det fortfarande väldigt många sökningar här och vi rekommenderar starkt att annonsera mot relevanta sökord på Microsoft Ads.

rätt sökord, på rätt plats.

Precis som med all sökordsannonsering så annonserar vi på utvalda sökord som är relevanta till er verksamhet.  När kunderna söker efter era tjänster eller produkter ser vi till att ni ligger högt upp i resultaten genom Microsoft Ads. 

Ni bestämmer vilka sökord samt vad ni vill att era textannonser ska innehålla.  Resten sköter vi.

låga priser, hög konvertering.

Då Microsoft Ads har en liten volym i jämförelse med Google Ads så struntar många företag i att annonsera här.  I och med att konkurrensen är lägre på Microsoft (Bing Ads) så är även priserna generellt sett lägre än på Google.  Konverteringsgraden är lika hög vilket innebär att man kan annonsera på ett väldigt lönsamt sätt. 

mätbart.

Som med all digital marknadsföring är även annonsering på Microsoft (Bing) mätbart vilket gör att vi kan optimera och spåra konverteringar när vi hjälper er att marknadsföra på Microsoft Ads. 

Vill ni komma igång med annonsering på Microsoft?  Kontakta oss idag så hjälper vi er.

så enkelt kommer ni igång.

1. kontakta oss.

Fyll i vårt kontaktformulär och beskriv vad ni önskar att få hjälp med så kommer en av våra specialister att kontakta er.

2. uppstartsmöte.

Vi bokar in ett uppstartsmöte tillsammans med er där vi lär känna varandra samt diskuterar era målsättningar med marknadsföringen.

3. implementering.

Därefter implementerar vi alla verktyg som behövs för att påbörja projektet som förbättrar er digitala närvaro.

Scroll to Top
kul att du är intresserad.
bli kontaktad.
boka in ett kostnadsfritt uppstartsmöte.
info (at) auroraconsulting.se