mailchimp.

behöver ni hjälp med mailchimp?

mailchimp - nyhetsbrev.

automatisera era emailutskick.

Mailchimp är ett program där vi hjälper er att automatisera era emailkampanjer. Det är ett av världens mest populära program för att skicka ut nyhetsbrev, kampanjer och annan emailmarknadsföring. 

Genom Mailchimps plattform så automatiserar vi era emailutskick så att varje kund får en personlig upplevelse utan att ni behöver göra någon manuell påläggning – det fixar vi.

effektiv marknadsföring.

Emailkampanjer är en oerhört effektiv form av marknadsföring. Tack vare att vi kan erbjuda era existerande kunder en personlig upplevelse så är nyhetsbrev genom Mailchimp ett effektivt sätt att kommunicera med era kunder och leverantörer. 

bearbeta existerande kunder.

Många företag lägger stor fokus på att hitta nya kunder och växa sin organisation.  Vad många företag glömmer bort är att bearbeta och kommunicera med deras existerande kunder, vilket är minst lika viktigt om inte viktigare. 

Nyhetsbrevsutskick och emailkampanjer är ett perfekt sätt att hålla era kunder uppdaterade om vad som händer i er verksamhet. 

öka konverteringen.

Kampanjer genom Mailchimp har väldigt hög konverteringsgrad då ni kommunicerar med redan varma kunder som känner till ert företag och verksamhet.  Självklart är även detta mätbart vilket gör att vi kan spåra hur effektiva våra utskick är, vad kunder väljer att klicka på m.m.

Kontakta oss idag om ni vill komma igång med automatiserade nyhetsbrev i Mailchimp.

så enkelt kommer ni igång.

1. kontakta oss.

Fyll i vårt kontaktformulär och beskriv vad ni önskar att få hjälp med så kommer en av våra specialister att kontakta er.

2. uppstartsmöte.

Vi bokar in ett uppstartsmöte tillsammans med er där vi lär känna varandra samt diskuterar era målsättningar med marknadsföringen.

3. implementering.

Därefter implementerar vi alla verktyg som behövs för att påbörja projektet som förbättrar er digitala närvaro.

Scroll to Top
kul att du är intresserad.
bli kontaktad.
boka in ett kostnadsfritt uppstartsmöte.
info (at) auroraconsulting.se