ny hemsida.

behöver ert företag en ny hemsida?

referenser

nedan finner ni några exempel på hemsidor vi byggt åt våra kunder.

professionell hemsida.

byggd i wordpress.

En snabb, professionell, lättnavigerad hemsida har aldrig varit viktigare. Vi hjälper företag att bygga hemsidor helt enligt era behov.  Vi bygger hemsidorna i världens största open-source verktyg, WordPress.  

Dagens användare är krävande och vana vid stilrena hemsidor. Därför kan man förlora kunder om man inte är med i matchen.  Ni bestämmer layout, typsnitt, färgkombinationer etc. Vi sköter resten.

mobilanpassad design.

En hemsida ska i första hand fungera väl på mobila enheter.  Majoriteten av all trafik på internet i dagens samhälle sker från mobiltelefoner.  Om er sida inte är anpassad för mobiler så är det troligt att den inte konverterar så bra som den borde.  

Våra hemsidor byggs med mobil design i fokus och ska vara lättnavigerade och användarvänliga.

call-to-action.

Ordet CTA (call-to-action) är något att ha i åtanke när man bygger hemsidor.  Vad vill ni att användarna ska göra när de anländer på er hemsida?  Det är viktigt att man har tydliga CTAs på sin hemsida för att vägleda kunder till ett event som man vill att de ska göra (konvertering). 

Kontakta oss idag för att veta mer hur vi kan hjälpa ert företag att bygga en snygg och mobilanpassad hemsida.

så enkelt kommer ni igång.

1. kontakta oss.

Fyll i vårt kontaktformulär och beskriv vad ni önskar att få hjälp med så kommer en av våra specialister att kontakta er.

2. uppstartsmöte.

Vi bokar in ett uppstartsmöte tillsammans med er där vi lär känna varandra samt diskuterar era målsättningar med marknadsföringen.

3. implementering.

Därefter implementerar vi alla verktyg som behövs för att påbörja projektet som förbättrar er digitala närvaro.

Scroll to Top
kul att du är intresserad.
bli kontaktad.
boka in ett kostnadsfritt uppstartsmöte.
info (at) auroraconsulting.se