SEO.

behöver ni hjälp med SEO?

fördelar med SEO.

Resultat.

Självklart är det viktigaste med sökmotoroptimering att det genererar resultat. Utöver att ranka högt i sökmotorer är det därför oerhört viktigt att det genererar affärer för ert företag. 

Därför mäter vi antalet samtal, email samt kontaktförfrågningar som ni får från ert samarbete med Aurora Consulting.

Viktigt att synas.

Om man inte syns i sökmotorer när folk söker efter ens tjänster så finns man inte. Med sökmotoroptimering (SEO) når ni potentiella i kunder i ett viktigt skede, nämligen mitt i beslutsprocessen.

Undersökningar tyder på att över 70% av beställningar som sker på hemsidor kommer via sökmotorer.

data-drivet.

I dagens samhälle är sökmotorer det självklara valet när man snabbt och effektivt vill hitta tjänster & produkter. Över 90% av användare som behöver information om en tjänst eller produkt använder sig av sökmotorer. Därför är det oerhört viktigt att vara med i matchen och synas i sökmotorer.

Vad är SEO?

Det är en fråga många ställer sig… SEO står för Search Engine Optimization (Sökmotoroptimering) och innebär att man anpassar sin hemsida för att den ska ranka så högt som möjligt på sökmotorer (Ex. Google & Bing). Viktigt att veta innan man börjar med SEO är att det tar tid och tålamod är ett måste. 

Det är flera faktorer som spelar roll om man ska ranka högt på Google och det sker inte över en natt. Några enkla tips är att man ska tänka på rubriksättning (H1, H2, H3 etc.) och även använda sig utav alt-parametrar för sina bilder.  Utöver det behöver man även se över sina länkar in till hemsidan från externa sidor för att bygga en starkare domänprofil. Att genomföra en sökordsanalys innan man påbörjar sitt SEO-arbete är också viktigt. Detta för att identifiera vilka sökord man ska optimera sidan mot och även se över konkurrensen på dessa sökord.

Det finns flera olika metoder för att arbeta med SEO. Exempelvis kan man göra unika landningssidor på nya domäner för att försöka ranka upp dessa på utvalda sökord. Ett annat alternativ kan vara att skriva utförliga artiklar/guider på sin nuvarande hemsida om ämnen/sökord som man vill ranka högre på. Nedan finner ni några exempel.

Exempel på landningssidor

 Exempel på guider/artiklar

Är du intresserad av att veta mer om SEO och hur din hemsida kan dra fördel av en bra sökordsoptimering? Tveka inte på att höra av dig till oss så kan vi diskutera det vidare. 

så enkelt kommer ni igång.

1. kontakta oss.

Fyll i vårt kontaktformulär och beskriv vad ni önskar att få hjälp med så kommer en av våra specialister att kontakta er.

2. uppstartsmöte.

Vi bokar in ett uppstartsmöte tillsammans med er där vi lär känna varandra samt diskuterar era målsättningar med marknadsföringen.

3. implementering.

Därefter implementerar vi alla verktyg som behövs för att påbörja projektet som förbättrar er digitala närvaro.

Scroll to Top
kul att du är intresserad.
bli kontaktad.
boka in ett kostnadsfritt uppstartsmöte.
info (at) auroraconsulting.se